Đilas na druženju sa starijim Beograđanima

Izvor: Glas javnosti, 07.Jul.2010, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas na druženju sa starijim Beograđanima

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas i zamenik gradonačelnika Milan Krkobabić posetiće danas Dnevni centar i klub za starije "Stari grad 2" u Svetogorskoj ulici 14/I i obići internet kutak i mini biblioteku tog kluba, saopšteno je iz Gradske uprave.

Biblioteka grada Beograda poklonila je Dnevnom klubu za stara lica oko 200 knjiga, a fond će se prema željama i interesovanjima korisnika Doma dopunjavati i menjati.

Domu su, takođe, obezbeđena i dva kompjutera >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sa uvedenom internet mrežom, a za osobe starije od 65 godina. Biblioteka grada je uvela kategoriju besplatnog trajnog članstva "65+". Korisnici te članske karte mogu da uzimaju knjige svih javnih biblioteka u Beogradu, a imaju pravo i na besplatan kurs osnovne obuke za korišćenje računara.

Događaju će prisustvovati i direktor Biblioteke grada Beograda Jasmina Ninkov, direktor Gerontološkog centra "Beograd" Brankica Janković i upravnik poslovne jedinice "Dnevni centri i klubovi" Miša Tasić.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.