Đilas ličnost godine

Izvor: S media, 27.Dec.2010, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas ličnost godine

Nedeljnik Vreme izabrao je za ličnost godine gradonačelnika Beograda Dragana Djilasa, saopštila je danas redakcija tog nedeljnika.

Kolegijum nedeljnika Vreme smatra da je Đilas tokom protekle godine ostvario značajne rezultate koji prevazilaze okvire redovnog obavljanja funkcije.

"Energičnost i lični angažman gradonačelnika doveli su do unapredjenja rada javnih službi glavnog grada Srbije i, u skladu s tim, povećanja kvaliteta života gradjana. Djilas >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je unapredio i ugled institucije “ gradonačelnika", navodi se u saopštenju.

Ovo je deseti put da redakcija nedeljnika dodeljuje to priznanje, a kriterijum za nagradu je pozitivan doprinos unapredjenju društvenih institucija u javnom interesu.

Priznanje nedeljnika Vreme do sada su dobili: Božidar Djelić (2001), Mladjan Dinkić (2002), izvršna direktorka Sigurne ženske kuće u Podgorici Ljiljana Raičević (2003), Rasim Ljajić (2004), Vladimir Vukčević (2005), Zdravko Ponoš (2006), Sonja Liht (2007), direktor

Istraživačke stanice Petnica Vigor Majić (2008) i Milica Delević(2009).

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Vreme": Đilas ličnost godine

Izvor: B92, 27.Dec.2010

Beograd -- Nedeljnik "Vreme" izabrao je za ličnost godine gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa, saopštila je redakcija tog nedeljnika... Kolegijum nedeljnika "Vreme" smatra da je Đilas tokom protekle godine ostvario značajne rezultate koji prevazilaze okvire redovnog obavljanja funkcije..."Energičnost...

Nastavak na B92...

Ugričić povukao roman iz konkurencije za NIN-ovu nagradu

Izvor: Beta, 28.Dec.2010, 15:20

BEOGRAD, 28. decembra 2010. (Beta) - Pisac Sreten Ugručić povukao je svoje delo "Neznanom junaku" iz konkurencije za nagradu NIN-ovog žirija kritike za roman godine, saopštila je u utorak redakcija nedeljnika NIN...U narednom broju NIN-a biće objavljen spisak od 30 romana koji su ušli u najširi...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.