Đilas i Pajtić kandidati za predsednika DS, odnos snaga 53:43

Izvor: Press, 27.Maj.2014, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas i Pajtić kandidati za predsednika DS, odnos snaga 53:43

Kako se navodi u saopštenju DS, Ðilasa je kandidovalo 45 opštinskih i osam gradskih odbora, a Pajtića 39 opštinskih i četiri gradska odbora.

Kandidati za potpredsednike DS su Goran Ješić, koga je kandidovalo 39 opštinskih i sedam gradskih odbora, Borislav Stefanović (45 opštinskih i devet gradskih odbora), Dragan Šutanovac (44 opštinska i sedam gradskih odbora) i Nataša Vučković (46 opštinskih i osam gradskih odbora).

Takođe, kandidati za potpredsednike >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << DS su Gordana Čomić, koju je kandidovalo 30 opštinskih i tri gradska odbora, Dejan Nikolić (19 opštinskih i tri gradska odbora), Miloš Ðajić koga je kandidovalo 25 članova Glavnog odbora i Maja Videnović, koju je kandidovalo devet opštinskih i tri gradska odbora, kao i 201 delegat.

Kandidati za potpredsednike DS su i Slobodan Milosavljević, koga je kandidovalo 11 opštinskih i jedan gradski odbor, kao i Branimir Kuzmanović , koga je kandidovalo 11 opštinskih odbora.

U saopštenju se navodi i da je Organizacioni odbor, postupajući po današnjoj odluci Izvršnog odbora kojom se poništavaju kandidature kandidata za organe DS, koje su podržane od strane poverenika opštinskih i gradskih odbora, doneo odluku kojom se postupa po nalogu IO.

U tom smislu, proglašene su kandidature za organe DS sa važećim podrškama opštinskih i gradskih odbora u skladu sa odlukom Izvršnog odbora. 

To znači da podrške kandidatima od strane opštinskih i gradskih odbora koji imaju status povereništva nisu uzete u obzir. 

Izborna skupština DS biće održana u subotu, 31. maja. 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.