Đilas: Sutra nastavak razgovora sa LDP

Izvor: Blic, 27.Okt.2013, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Sutra nastavak razgovora sa LDP

Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Đilas izjavio je da će razgovori sa Liberalno demokratskom partijom (LDP) o zajedničkom delovanju biti nastavljeni sutra.

Đilas je gostujući u emisiji "Stav Srbije" na televiziji Prva danas rekao da DS može da sarađuje sa "pravim opozicionim partijama", kao i da se birači te stranke i LDP-a ljudi koji se zalažu za evropske vrednosti.

"Siguran sam da možemo da ostvarimo saradnju na tome da se borimo

protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << političkih progona i protiv korišćenja medija za napade na opozicione lidere", kazao je predsednik DS.

On nije želeo da komentariše susret lidera LDP Čedomira Jovanovića sa predsednikom Srpske napredne stranke (SNS) i potpredsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem.

"Ja ne želim da komentarišem da li LDP ima slične stavove sa SNS i po kojim temama. Jedna stvar je ako imate isti stav o promeni Ustava, a druga ako imate isti stav o ekonomskim temama", rekao je Đilas.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavak razgovora DS i LDP

Izvor: Studio B, 27.Okt.2013

Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Djilas izjavio je da će razgovori sa Liberalno demokratskom partijom (LDP) o zajedničkom delovanju biti nastavljeni u ponedeljak...Djilas je, gostujući u emisiji "Stav Srbije" na televiziji Prva, rekao da DS može da saradjuje sa "pravim opozicionim partijama"..."Siguran...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.