Izvor: N1 televizija, 24.Okt.2021, 09:22

Đilas: Ovo je fašizam, ljudi ostaju bez posla zato što su nas pustili u kafić

Kafić u centru Užica zatvoren je u subotu po nalogu inspekcije samo dan nakon što je u njemu sa svojim saradnicima boravio predsednik Stranke slobode i pravde, Dragan Đilas. Prema njegovim rečima, ovo nije prvi put da se po nalogu Poreske inspekcije, bez objašnjenja, zatvaraju kafići u kojima je on prethodno boravio, ističući da je upravo to primer fašizma u kom svi živimo.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Djilas: Ugostitelji kažnjavani i imaju probleme jer nam služe ručak ili piće

Izvor: Beta, 24.Okt.2021

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas izjavio je danas, povodom naloga inspekcije u Užicu o zatvaranju kafića u kome je boravio, da to nije prvi put da se vlasnici ugostiteljskih objekata kažnjavaju zato što su dozvolili njemu i njegovim saradnicima da popiju piće u njihovim lokalima.Djilas...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.