Đilas: Obrazovanjem iz krize

Izvor: RTS, 14.Nov.2012, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Obrazovanjem iz krize

Program Demokratske stranke za izlazak iz krize počivaće na obrazovanju, poljoprivredi i energetici, napisao na Tviter nalogu kandidat za predsednikaa DS-a, Dragan Đilas.

Zamenik predsednika Demokratske stranke i jedan od kandidata za novog lidera demokrata Dragan Đilas izjavio je danas da će program te stranke za izlazak iz krize počivati na obrazovanju, poljoprivredi i energetici, javlja agencija Beta.

Na Tviter nalogu Đilas-Pajtić objavljeno je da je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Đilas rekao: "DS će izaći sa programom za izlaz iz krize koji će počivati na: obrazovanju, poljoprivredi i energetici".

Đilas je danas na Zlatiboru razgovarao sa delegatima Izborne skupštine DS iz Zlatiborskog okruga.

Izborna skupština DS na kojoj će biti birano novog rukovodsto zakazana je za 25. novembar.

Kanididati za predsednika DS su Đilas i Branimir Kuzmanović, predsednik beogradske opštine Vračar.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.