Đilas: Nastavićemo da gradimo škole i pomažemo talente

Izvor: RTS, 08.Feb.2018, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Nastavićemo da gradimo škole i pomažemo talente

Dragan Đilas, kandidat za gradonačelnika, kaže da je njegova i politika njegovih saradnika uvek bila da se izgradi što više škola, da je moguće izgraditi školu za 100 dana, te da su to i dokazali, a da on sa svojim timom želi tako da nastavi.
Đilas je sa saradnicima razgovarao sa građanima ispred Matematičke gimnazije, gde je podsetio da je grad Beograd u vreme njegovog mandata, 2009. godine pomogao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << toj školi sa 82 miliona dinara. 

"Pomogli smo da Matematička gimnazija dobije još jedan sprat, iako to nije u nadležnosti grada Beograda, jer smatram da ne treba da se setimo talentovane dece samo kada donesu medalje", rekao je Đilas, te podsetio da je tada za pet godina izgrađeno devet osnovnih škola. 
Ideja nam je da gradimo i dalje osnovne škole, da na pomenutih devet, napravimo još devet, poručio je Đilas.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đilas: Graditi što više škola

Izvor: Danas, 08.Feb.2018

Kandidat grupe stranaka i pokreta za gradonačelnika Beograda Dragan Đilas izjavio je danas da je u vreme dok je bio na toj funkciji za pet godina napravljeno devet osnovnih škola, jer mu je politika uvek bila da se izgradi što više obrazovnih ustanova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.