Đilas: Najvažniji projekat za Beograd je metro, ne bajke koje nam pričaju

Izvor: Press, 26.Feb.2014, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Najvažniji projekat za Beograd je metro, ne bajke koje nam pričaju

- Najvažžniji razvojni projekat Beograda jeste metro. Ne bajke koje nam pričaju, već metro - rekao je Đilas u kampanji liste "Sa Demokratskom strankom za demokratski Beograd - Dragan Đilas".
Đilas je istakao i da "trenutno cela stvar stoji poššto Vlada nije dala garancije koje su neophodne da bi projekat nastavili dalje."
- Kada dobijemo garancije, projekat će biti gotov za godinu dana. Finansiranje smo obezbedili - rekao je on, a saopštila je DS.
Đilas >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << smatra i da bi "realno, za dve godine mogli da počnemo da gradimo beogradski metro i da ješ jedan decenijski san pretvorimo u stvarnost”.
- Verujem da će nam građani dati podrššku na izborima na osnovu stvari koje smo do sada uradili - izjavio je on, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.