Đilas: Nadrljali pogrešni

Izvor: Kurir, 25.Sep.2012, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Nadrljali pogrešni

Đilas: Kritikuju one koji se odazovu i loše odigraju, a one koji ne dođu ne pominju

Bitan je cilj.

Predsednik KSS Dragan Đilas na jučerašnjoj sednici Predsedništva Saveza ocenio je da od selektora A selekcije Dušana Ivkovića očekuje izveštaj o kvalifikacijama za EP, ali i da bi iz onoga što se dešavalo u prethodnom periodu trebalo da se izvuku pouke.

- To što smo se teže nego što se očekivalo plasirali na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << EP izazvalo je nezadovoljstvo u svima nama. Ipak, najvažnije je da je postignut cilj. Od selektora očekujem izveštaj. Moj stav, kao i svih potpredsednika, jeste da je igranje za reprezentaciju pitanje časti, a onoga ko neće ne želimo puškom da teramo na to. Nažalost, nema osuda onih koji se tako ponašaju, ali kritikuju one koji se odazovu i odigraju loše - rekao je Đilas i dodao:

- Pokušaćemo da u razgovoru sa igračima sprečimo lošu komunikaciju s medijima jer to nikada ne donosi ništa dobro.

(S. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.