Đilas: Dostignut visok standard dečije zaštite u Beogradu

Izvor: Studio B, 04.Apr.2012, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Dostignut visok standard dečije zaštite u Beogradu

Gradonačelnik i nosilac liste "Izbor za bolji Beograd" Dragan Đilas izjavio je danas da je u Beogradu dostignut standard u dečijoj zaštiti o kojem su građani, kako je rekao, nekada mogli samo da maštaju.

"U Beogradu smo dostigli standard u dečijoj zaštiti o kojem smo nekada mogli samo da maštamo, a to je da gradimo obdaništa i u seoskim sredinama", rekao je Đilas u razgovoru sa stanovnicima naselja Stubline u opštini Obrenovac, saopšteno je iz Demokratske stranke. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<

Đilas je u Stublinama prisustvovao početku izgradnje objekta kombinovane dečje ustanove za 200 mališana, čija će površina biti 1.700 kvadratnih metara i koji, prema planu, treba da bude završen do januara 2013. godine.

Đilas je danas posetio i naselja Barič u opštini Obrenovac, a tokom posete ga je predsednik te opštine i nosilac liste "Dragan Đilas â?" Izbor za bolji Obrenovac" Žejko Jovetić upoznao sa obavljenim radovima na uređenju korita Baričke reke, čime je trajno rešen problem klizišta i poplava za više od 200 domaćinstava, navodi se u saopštenju.

U tim radovima je izgrađeno betonsko korito Baričke reke dugačko tri i po kilometra, koje služi za zaštitu od obimnijih bujica.

"U ove četiri godine bazirali smo se na razvoj infrastrukture, kao i otvaranju perspektive za mlade ljude. U narednom periodu, osim na mladima, akcenat će nam biti na poljoprivredi, jer mislimo da te dve teme zaslužuju najveću pažnju", rekao je Jovetić.

U poseti naseljima Stubline i Barič sa Đilasom je bio i ministar za ljudska i manjinska prava, državnu upravu i lokalnu samoupravu Milan Marković.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ðilas: Kaluđerica treba da bude opština

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Apr.2012, 16:08

Gradonačelnik Beograda Dragan Ðilas i nosilac liste "Izbor za bolji Beograd" posetio je danas Kaluđericu gde je u razgovoru sa građanima najavio dalji razvoj tog dela grada.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.