Đilas Dačiću: Za tobom zvona zvone

Izvor: Press, 08.Sep.2013, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas Dačiću: Za tobom zvona zvone

Poručujem mu sa ovog mesta:

"Ivice Dačiću, DS te je naučila šta je Evropa, uvela te u priču Evrope...nemoj da brineš za kim zvona zvone - za tobom zvone Ivice Dačiću i budi siguran da će na izborima koji će slediti, da li u Beogradu ili u Srbiji, građani sve to prepoznati i glasati da takvi ljudi više ne budu na poziciji", poručio je Ðilas na sednici Glavnog odbora DS.

Lider demokrata je rekao i da je Dačić kao premijer svestan da mu vreme prolazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i da njegov "peščani sat curi", a da to što će ponuditi i više nego što se od Srbije traži i što je prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić spreman da to prihvati, samo neko vreme može da ga štiti.

Ni to, međutim, ni odricanje od najbližih saradnika Žarka Obradovića i Milutina Mrkonjića, ni priča o smenama u Beogradu neće uspeti da mu produži politički vek, istakao je Ðilas.

Komentarišući izjavu premijera da je gradonačelnik "na putu da bude pluskvamperfekat" Ðilas je rekao da na takve stvari neće odgovarati i zaključio da je Dačić očigledno "svestan da mu curi peščani sat", što uostalom, kako je naveo, svi već vide.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.