Đilas: Beograd sa više beba

Izvor: RTS, 08.Mar.2014, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Beograd sa više beba

Nudimo da napravimo da BG voz ide do Mladenovca, da za 25 minuta možete da budete u centru Beograda, rekao kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Đilas. On je građanima Mladenovca "ponudio" Beograd sa više beba, obdaništa, ulica.

Lider Demokratske stranke i kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Đilas obišao je u okviru kampanje za beogradske izbore 16. marta, opštinu Mladenovac gde je razgovarao sa građanima.

Kako se navodi u saopštenju te stranke >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Đilas je građanima Mladenovca "ponudio" Beograd sa više beba, obdaništa, ulica.

"Mi nudimo Beograd u kojem se danas rađa 5.000 beba više nego pre pet godina kada smo došli na vlast. Nudimo Beograd sa 44 nova obdaništa, sa više od 1.000 kilometara asfaltiranih ulica, sa novim bulevarima i mostovima. Nudimo da napravimo da BG voz ide do Mladenovca, da za 25 minuta možete da budete u centru Beograda", istakao je Đilas.

On je građane Mladenovca pozvao da 16. marta glasaju "za sebe", odnosno za one ljude koji imaju realne rezultate i realan program, a da zaborave na one koji im prete i daju lažna obećanja.

"Glasajte tog 16. marta za sebe. Pustite te što vam prete, što vam lažno obećavaju, glasajte za one ljude koji imaju realne rezultate i realan program. I to ako se desi, mi ćemo ponovo pobediti i u Mladenovcu i u Beogradu", rekao je Đilas predstavljajući program DS za gradske izbore.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.