Đilas: Bastać na čelu beogradskog SSP-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2019, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Bastać na čelu beogradskog SSP-a

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas najavio je večeras da će beogradsku organizaciju te stranke voditi predsednik opštine Stari Grad, Marko Bastać.

"Bastać je čovek koji je pokazao kako se zajedno sa sugrađanima bori za ključne vrednosti i ono zašto neko treba da se bavi politikom a to je da uradi nešto da sugrađanima svakoga dana bude bolje", rekao je Đilas novinarima pred osnivanje incijativnog odbora SSP za Beograd.

Đilas tvrdi da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << upravo Bastaćeva borba, zajedno sa građanima Starog grada, dovela do toga da se "odustane od krajnje ludih projekata poput popularnog popločavanja Trga Repbilike i ukidanja saobraćaja".

On je rekao da rekonstrukcije pojedinih ulica traju i 400 i vise dana, poput Karađorđeve ili Trga Republike a da je Bulevar Kralja Aleksandra, dug više od tri kilometra, rekonstriisan u njegovo vreme, za 180 dana.

"Krećemo u beogradsku priču, priču SSP sa Markom na čelu. Verujem da ćemo u svim beogradskim opštinama imati ljude koji dele viziju grada u kome će sugrađanima svakim danom biti bolje, kao u vreme kada ste mogli da se pohvalite da radite u gradu i da vas sugrađani zbog toga jako cene", rekao je Đilas i dodao da je ta odgovornost i na Bastaću u okviru SSP, ali i SZS jer je S P deo te grupacije, koja će, veruje Đilas, kada se steknu uslovi izaći na njih i pobediti.

Bastać je rekao da je osnovna potreba udruživanje, da je ovu vlast moguće pobediti borbom i aktivizmom.

Potrebno je, kazao je, pružiti otpor i otkrivati sve ono što oni loše rade i nuditi rešenja kako to bolje može da se uradi.

Sastanku su prisustvovali predstavnici članica SzS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Bastać na čelu beogradskog SSP-a

Izvor: Mondo, 21.Jun.2019

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas najavio je večeras da će beogradsku organizaciju te stranke voditi predsednik opštine Stari Grad, Marko Bastać...Foto: Tanjug/Sava Radovanović.."Bastać je čovek koji je pokazao kako se zajedno sa sugređanima bori za ključne vrednosti i...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.