Đilardino srušio Kjevo

Izvor: Kurir, 12.Jan.2013, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilardino srušio Kjevo

Najzaslužniji za trijumf domaćina bio je dvostruki strelac Alberto Đilardino

BOLONJA - Fudbaleri Bolonje večeras su na svom terenu ubedljivo pobedili ekipu Kjeva sa 4:0 u prvoj utakmici 20. kola italijanske Serije A.

Najzaslužniji za trijumf domaćina bio je dvostruki strelac Alberto Đilardino koji je protivničku mrežu zatresao u 44. i 59. minutu.

Po jedan pogodak za ekipu Bolonje postigli su Pantelis Kone (13. minut) i Manolo Gabijadini (89. minut).

Fudbalerima Bolonje ovo je bila prva pobeda u Seriji A posle dva "vezana" poraza i, makar do sutra, popeli su se na 13. mesto na tabeli.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đilardino usmerio Bolonju u sigurne vode

Izvor: MozzartSport.com, 12.Jan.2013

Posle skoro meseca dana u kojima nije osetila ukus pobede Bolonja se konačno raduje. Tim sa stadiona Renato Dal’Ara je zablistao u 20. kolu Serije A i Kjevo ispratio u Veronu sa četiri komada u mreži – 4:0 (2:0). Pitanje pobednika se nije ni postavljalo obzirom da je Panajotis Kone već u 13....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.