Izvor: Nezavisne Novine, 23.Dec.2016, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Điđi Hadid odbila bračnu ponudu

Kako danas prenose svi svjetski mediji, 21-godišnja manekenka i Victorijin anđeo, Điđi Hadid, odbila je prosidbu 2 godine starijeg dečka, pjevača Zajna Malika pod izgovorom kako on brza i kako još uvijek nije spremna za brak.

Naime, Zajn je već jednom bio zaručen, a od prekida dvogodišnjih zaruka s bivšom curom, pjevačicom Peri Edvards, prošla je tek godina.

"Ima tek 21 godinu i jednostavno se ne osjeća spremnom za takav važan korak pa ga je odbila", kratko >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je komentisao izvor blizak paru te dodao. "Njezina mama Jolanda prošla je kroz dva gadna razvoda pa Điđi želi biti 100 posto sigurna da je Zajn onaj pravi."

Podsjetimo, manekensko-muzički par zajedno je od kraja prošle godine, s dva kraća prekida. Plavokosa anđelica zbog njega je ostavila dečka Džoija Džonasa, a on vjerenicu Peri, i to navodno kratkim telefonskim pozivom.

Bivši par se otad još uvijek prepucava preko medija i pjesama, ali Điđi pametno šuti i radi po svom. A čini se kako to planira i u budućnosti...

(index.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.