Djevojka pozirala za fotografiju, pala sa stijene i poginula

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Sep.2015, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djevojka pozirala za fotografiju, pala sa stijene i poginula

Studentica iz Melburna poginula je nakon što je pala s poznate stijene Trolltunga u Norveškoj, dok je pozirala za fotografiju.

24-godišnja Kristi Kafcaloudis s prijateljima je posjetila Trolltungu i odlučila snimiti fotografiju, baš kao i brojni drugi turisti koji posjećuju ovu poznatu turističku atrakciju.

Stijena je visoka 700 metara. Djevojka je otišla do samog ruba stijene, izgubila ravnotežu i pala te poginula.

"Mnogo ljudi se htjelo fotografisati >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i čekali su u redu. Kad je došao red na nju, počela je prelaziti preko kamenja kako bi došla do samog ruba. Ali otišla je previše udesno i pala", ispričao je policajac Terje Kvalvik.

(NN/Šibenik.in)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.