Đerlek odlazi u Beograd, imenovan za državnog sekretara

Izvor: SandzakPress.net, 13.Avg.2020, 20:27

Đerlek odlazi u Beograd, imenovan za državnog sekretara

Zamenik vršioca dužnosti direktora Opšte bolnice u Novom Pazaru Mirsad Đerlek potvrdio je radiju Sto plus da je danas imenovan za državnog sekretara u Ministarstvu zdravlja. On nam je u telefonskom razgovoru rekao da je na tu poziciju imenovan na sednici Vlade Srbije. “Odluka će biti objavljena u petak u Službenom glasniku, a ja ću u ponedeljak već biti na radnom mestu u Beogradu”, kazao je Đerlek. Odlukom ministra zdravlja Zlatibora Lončara Đerlek je 1. jula imenovan za koordinatora >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Opšte bolnice u Novom Pazaru i zamenika vršioca dužnosti direktora ove zdravstvene ustanove Meha Mahmutovića koji je bio na bolovanju. Na čelu Opšte bolnice, koja je proglašena za regionalni kovid centar, bio je u jeku drugog pika prvog talasa epidemije korona virusa. Grupa građana Novog Pazara koja danima protestuje tražila je njegovu smenu zbog, kako su navodili, prikrivanja istine o broju obolelih i umrlih od kovida19 u ovom gradu, kao i lošeg rukovođenja tom zdravstvenom ustanovom. Đerlek je lider Sandžačke narodne partije, a na čelu Opšte bolnice bio je od 2012. do 2018. godine, a ranije je, kao kadar Sandžačke demokratske partije, kratko bio i gradonačelnik Novog Pazara. Specijalista je neurologije, a jedno vreme je bio i pomoćnik ministra turizma, trgovine i telekomunikacija Rasima Ljajića, zadužen za resor trgovine, usluga i politike konkurencije. Izvor: Radiostoplus The post Đerlek odlazi u Beograd, imenovan za državnog sekretara appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đerlek imenovan za državnog sekretara u Ministarstvu zdravlja

Izvor: Danas, 13.Avg.2020

Zamenik vršioca dužnosti direktora Opšte bolnice u Novom Pazaru Mirsad Đerlek potvrdio je večeras da je imenovan za državnog sekretara u Ministarstvu zdravlja.

Nastavak na Danas...

Trećina specijalista traži smenu direktora Opšte bolnice u Novom Pazaru Mahmutovića

Izvor: Danas, 14.Avg.2020, 10:00

Trećina od oko 100 lekara specijalista Opšte bolnice u Novom Pazaru potpisala je peticiju kojom od najviših državnih funkcionera traži hitnu smenu vršioca dužnosti direktora Meha Mahmutovića i njegovih najbližih saradnika, objavio je danas radio Sto plus.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.