Đerlek – Nova rekordna ulaganja u Sandžak

Izvor: SandzakPress.net, 02.Apr.2024, 17:06

Đerlek – Nova rekordna ulaganja u Sandžak

Ministar u Vladi Republike Srbije zadužen za ravnomjerni regionalni razvoj Edin Đerlek, juče je sa predstavnicima gradova i opština u Sandžaku potpisao u Vladi ugovore o sufinansiranju novih projekata koji imaju za cilj unapređivanje kvaliteta života građana Sandžaka za šta su izdvojena rekordna sredstva ovog ministarstva. Novi Pazar – Investiciono održavanje istorijskog arhiva, 15.412.832,00 dinara; Tutin – Izgradnja putnih pravaca Leskova – Gradac i lokalnog puta u selu Suvh Do, 67.608.742,43 dinara; Prijepolje – Uređenje stambeno poslovnog kompleksa Stadion, 42.714.243,20 dinara; Priboj – Rekonstrukcija ulice Radenka Karadžića i nekoliko ulica u starom i novom Priboju i projektno tehnicka dokumentacija za izgradnju...

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Sandžačke opštine dobijaju blizu 184,5 miliona dinara za sufinansiranje infrastrukturnih projekata

Izvor: Danas, 03.Apr.2024, 17:02

Vlada Srbije izdvojila je oko 184,5 miliona dinara za sufinansiranje infrastrukturnih projekata i šest lokalnih samouprava u Sandžaku (Novi Pazar, Tutin, Sjenica, Nova Varoš, Priboj i Prijepolje).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.