Izvor: N1 televizija, 23.Jul.2021, 20:20

Đerlek: Ko će moći da primi treću dozu i koje su prioritetne grupe

Nacionalno telo za imunizaciju preporučilo je Kriznom štabu da građani Srbije prime i treću dozu vakcine protiv koronavirusa. Da li će ta preporuka i biti usvojena - o tome bi Krizni štab trebalo da odluči 1. avgusta. Mirsad Đerlek je za RTS naveo da je stručni Komitet preporučio Kriznom štabu da građani budu vakcinisani trećom, takozvanom buster, dozom vakcine. I da ta doza bude data najmanje šest meseci posle druge, kao i da bi najbolje bilo da ljudi prime RNK vakcinu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

GRAĐANI ĆE SAMI BIRATI VAKCINU ZA TREĆU "BUSTER" DOZU: Sve vakcine će biti na raspolaganju, evo koje preporučuju stručnjaci!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 07:40

Stručni komitet za imunizaciju preporučio je Kriznom štabu da građani Srbije prime treću doze vakcine protiv korone najmanje šest meseci nakon druge, kao i da to bude RNK vakcina...To znači da je najbolje primiti "Fajzerovu" vakcinu, koja je RNK, dok čekamo isporuke "Modernine" najavljene za...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.