Izvor: Piplmetar.rs, 25.Feb.2024, 00:31

Đenova sa igračem više „slomila“ Udineze, Monca u finišu slavila na gostovanju protiv Salernitane

L. I.


Zanimljivi dueli u Seriji A

Foto: Tanjug.rs/AP


Odigrana su još tri meča u okviru italijanske Serije A, a pobede su izvojevale ekipe Empolija, Monce i Đenove.
Empoli je u prilično efikasnom meču slavio na gostovanju protiv Sasuola rezultatom 3:2.
Gosti su prvi poveli u 11. minutu preko Luperta i taj rezultat je bio na snazi tokom prvog dela igre. Posle devet minuta igre u nastavku >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Piamonti je pogodio iz penala i najavio zanimljiv duel. Ipak, samo 10 minuta kasnije dosuđen je penal za Empoli koji je u gol pretvorio Nijang.
Sasuolo je preko Ferarija u 77. minutu ponovo uspeo da izjednači, da bi vredna tri gola gostujućoj ekipi doneo bastoni u 94. minutu susreta.
Monca je takođe kao gost savladala Salernitanu sa 2:0. Sve do 78. minuta mreže su mirovale, da bi u razmaku od samo pet minuta gosti preko Maldinija i Pesine postigli dva gola i upisali vredan trijumf.
U poslednjem meču dana Đenova je na domaćem terenu slavila protiv Udinezea sa 2:0. Golove za domaći sastav postigli su Retegi i Bani, a posao im je bio znatno olakšan u 49. minutu kada je zbog dve javne opomene isključen Kristensen.
REZULTATI
Sasuolo-Empoli 2:3
Salernitana-Monca 0:2
Đenova-Udineze 2:0
(Telegraf.rs)


Video: Igor Duljaj pričao za medije posle pobede Partizana

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381
64 8939257
(WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja
pogledajte uputstva na stranici Uslovi
korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.