Đenova: Dosad neviđen snimak urušavanja mosta Morandi (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2019, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đenova: Dosad neviđen snimak urušavanja mosta Morandi (VIDEO)

Danas je objavljen dosad neviđen snimak mosta Morandi u Đenovi koji se srušio u avgustu prošle godine.

Reč je o snimku nadzorne kamere kompanije Ferometal, preneo je sajt 24 sata.hr.

Snimak je objavljen nakon što ga je tužislaštvo uvrstilo među dokumenta drugog kruga istrage. U nesreći prilikom uruđavanj mopsta poginulo je 43 ljudi, među kojima su bila i deca.

Most je sagrađen 60-ih godina, a pre tri godine profesor građevinarstva na Univerzitetu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Đenovi Antonio Brencič ocenio je da je most građevinski neuspeh sa jako visokim troškovima održavanja. Most, koji su meštani zvali "Bruklinski most", urušio se u tokom nevremena.

Nekih 30 do 35 automobila i tri kamiona palo je sa visine od 45 metara. Most se nalazio iznad reke, železničke pruge i dva skladišta

Bio je ključni saobraćajni pravac u gradu povezujući puteve koje idu prema Francuskoj i Milanu.

I dalje se istražuje zašto se tačno urušio i ko je kriv.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOSAD NEVIĐENI SNIMAK JEZIVE TRAGEDIJE U ĐENOVI: Kamioni i automobili lete pravo u smrt! U rušenju mosta stradalo je 43 ljudi i dece! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 01.Jul.2019

Danas je objavljen dosad neviđen snimak mosta Morandi u Đenovi koji se srušio u avgustu prošle godine.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.