Dječak u plastičnom dresu dirnuo i Mesija

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jan.2016, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dječak u plastičnom dresu dirnuo i Mesija

Na društvenim mrežama se proširila fotografija dječaka koji je umjesto dresa argentinske reprezentacije na sebe navukao plastičnu kesu u njihovim bojama dresa, a napisao je i Mesi, kao i broj njegovog dresa, deset.

Prema nekim saznanjima ovaj dječak živi u Iraku, a nakon fotografije koja je obišla svijet, krenula je potraga za njim kako bi mu nabavili pravi dres, da se ne bi morao igrati u plastičnoj kesi.

Cijela priča o dječaku u plastičnom dresu je stigla >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i do Argentinskog fudbalskog saveza.

Njih je takođe dirnula priča o njemu te su i oni preko društvenih mreža krenuli u potragu. Žele ga nagraditi i poslati mu originalni Mesijev dres.

A kid in Iraq

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.