Izvor: Nezavisne Novine, 17.Feb.2017, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dječak ostao bez nogu u bombardovanju, sugrađani ga samo snimali (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Osmogodišnji Abdulbasit Tan Al-Satuf izgubio je obje noge u bombardovanju Idliba od strane sirijskih vazdušnih snaga.

"Daily mail" je objavio užasavajući video snimak na kome se vidi dječak koji sjedi na tlu i doziva oca.

Na početku snimka vidi se čovjek, za kojeg se pretpostavlja da je otac, kako nosi dječaka bez nogu, a potom ga spušta na tlo i uzvikuje "Alahu Akbar".

Drugi čovjek drži kameru i snima, i takođe uzvikuje "Alahu Akbar", >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << te ne pokušava da pomogne dječaku i njegovom ocu.

Mali Abdulbasit dok sjedi na tlu doziva oca i moli ga da ga podigne. On je trenutno hospitalizovan i ljekari kažu da se nalazi u životnoj opasnosti.

Dječak je izgubio obje noge u bombardovanju tokom koje su poginule njegova majka i sestra, dok je njegova druga sestra u kritičnom stanju.

UPOZORAVAMO DA JE VIDEO SNIMAK UZNEMIRUJUĆEG KARAKTERA!!!

U međuvremenu, "Daily Mail" piše da je 34 civila poginulo u bombardovanju Islamske države od strane turske vojske.

Sa druge strane agencija Anadolija prenosi da je u vazdušnim napadima ubijeno 15 terorista.

Više od 310.000 hiljada civila poginulo je od početka sukoba u Siriji, dok su milioni bili primorani da napuste svoja ognjišta.

Gotovo polovina stanovništva Sirije se bori na nekoj od strana sukoba ili je napustila zemlju.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Krici koji slamaju svako srce: Dečaku bomba raznela obe noge, oca doziva plačom (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Feb.2017, 02:03

Na društvenim mrežama pojavila se jeziva slika malog dečaka kojem je bomba raznela obe noge. Mesto radnje je Sirija, a na snimku se, osim deteta, vidi uzrujani otac koji pokušava da mu pomogne...Osmogodišnji Abdulbasit Tan Al-Satouf zatekao se usred teškog bombardovanja vazdušnih snaga sirijskog...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.