Izvor: Nezavisne Novine, 18.Nov.2016, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djeca Holivuda s druge strane zakona

Mnogi holivudski glumci su stekli slavu i ogromno bogatstvo pojavljivanjem u velikim filmskim hitovima još od malih nogu.

Tokom perioda snimanja filmova i serija ovi glumci su odrastali na TV ekranu i stekli milione obožavalaca. Međutim, godinama nakon pojavljivanja u ovim filmovima, poznata djeca Holivuda su krenula putem kriminala i droge, često se nalazeći sa druge strane zakona.

Primjer propale karijere je i šarmantni dječak koji je u drugom dijelu filma "Terminator" >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << bio glavni partner Arnoldu Švarcenegeru. Ovaj šarmantni dječak je izrastao u narkomana i zlostavljača žena.

Edvard Ferlong, koji je glumio Džona Konora, sina Sare Konor, danas ima 37 godina. Njegov put od djeteta zvijezde do problematične holivudske face je počeo još kada je imao 15 godina, na samom snimanju "Terminatora".

Tada je započeo ljubavnu vezu sa 29-godišnjom Žaklin Domak, koja mu je bila tutor na setu i bila je zadužena da brine o njemu. Pošto se spetljao sa 14 godina starijom ženom, rodbina ga se odrekla, pa je počeo da brine o sebi već u 16. godini. Njih dvoje su počeli da žive zajedno, a Žaklin mu je bila menadžer. Trebalo je da se vjenčaju, ali su raskinuli vjeridbu kada je Edvard imao 21 godinu, poslije čega ga je bivša dejvojka tužila jer joj je navodno bio dužan veću svotu novca. Ona ga je prijavila i za fizičko zlostavljanje. Kasnije se oženio s Rejčel Belom i dobili su sina. Nakon toga krenuo je pravi sunovrat u životu ovog glumca praćen drogom, nasiljem i čestim boravkom u zatvoru.

Kao i Ferlong, glumac Mekoli Karson Kalkin, koji se proslavio ulogom u filmu "Sam u kući", ostao je upamćen kao problematična osoba.

Ovaj glumac nakon uspjeha koji je ostvario sa filmom "Sam u kući" upisao se u istoriju kao prvo dijete koje je dobilo milion dolara za ulogu u nekom filmu. Kalkin je kasnije počeo vezu sa glumicom Milom Kunis, a nakon raskida postao je ovisnik o heroinu. Prije nekoliko godina je uhapšen sa velikom količinom ilegalnih lijekova za smirenje i marihuanom.

Kada je počeo da snima seriju "Dva i po muškarca", Angus T. Džons je imao samo 10 godina. On je u seriji glumio od 2003. godine do 2012, kada je odlučio da je napusti zbog neslaganja sa producentima. Od tada se nije pojavljivao u javnosti skoro pune dvije godine. Angus je pustio i kosu i bradu i izgleda mnogo starije u odnosu na posljednji put kada su ga obožavaoci vidjeli. Glumac tvrdi da je srećniji od kako ne glumi, a počeo je da drži propovijedi po crkvama širom Amerike.

"Bio sam plaćeni licemjer. Osjećao sam da to što radim nije u redu, a i dalje sam glumio", rekao je Angus.

On je od serije "Dva i po muškarca" zarađivao u prosjeku 350.000 dolara po jednoj epizodi.

Svijetli primjer u Holivudu je glumac Džozef Gordon Levit, kojeg regionalna publika pamti po ulozi dječaka Tomija u humorističnoj seriji "Treći kamen od sunca".

Ovaj mladi glumac je svoje prve uloge na velikom platnu ostvario još sa sedam godina u filmu "Stranac na mojoj zemlji". Nakon toga uslijedio je niz filmova i TV serija u kojima je ostvario zapažen uspjeh. Za ulogu Toma Hansena u filmu "500 dana ljeta" iz 2009. godine, nominovan je za "Zlatni globus".

Igrao je i u filmovima "Početak", "Latter Days", "Mysterious Skin", "Porotnik", "The Lookout" i drugim. Posljednja uloga koja mu je donijela veliku slavu je lik Edvarda Snoudena kojeg je tumačio u filmu "Snouden".

Pored zapažene glumačke karijere Levit je vlasnik i internet produkcijske kompanije "hitRECord.org". Tokom karijere ovaj glumac nikada nije došao u sukob sa zakonom.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.