Đakovica: Tri Albanca oslobođena za ubistvo Srbina

Izvor: Press, 08.Maj.2014, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đakovica: Tri Albanca oslobođena za ubistvo Srbina

Zastupnik porodice Putnik advokat Dejan A. Vasić izjavio je Tanjugu da je Odeljenje tužilaštva za teška krivična dela u Ðakovici, zbog nedostaka dokaza, obustavilo istragu protiv Gazmenda i Gzima Morine. 

Ova dvojica Albanaca iz sela Vrnik u opštini Orahovac osumnjičeni su za ubistvo Aleksandra Putnika i pokušaja ubistva njegovog sina Dobrice, koji je tom prilikom teško ranjen, rekao je Vasić.

Vasić je dodao da je i istraga obustavljena i u odnosu na Baškima >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Gašija iz Prizrena za koga se sumnjalo da je pomagao u izvršenju krivičnog dela. 

Za krivično delo teškog ubistva nije predviđena zastarelost krivičnog gonjenja. Iako je od događaja prošlo puno vremena, ne gubim nadu da će se počinioci na kraju otkriti", rekao je Vasić. 

U selu Zrze kod Orahovca oktobra 2011. godine ubijen je Aleksandar Putnik, a teško ranjen njegov sin Dobrica.

Zločin u kome je otac ubijen, a sin teško ranjen, dogodio se u albanskom selu Zrze, udaljenom desetak kilometara od Orahovca.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.