Đački provod uz karaoke

Izvor: Politika, 18.Nov.2011, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đački provod uz karaoke

Učenici iz Švedske i Srbije zabavljali su se na karaoke večeri u SKC-u. U izvođenju srednjoškolaca ređali su se domaći i strani hitovi. Neki su startovali bojažljivo, a neki samopouzdano – kao da su rođeni na sceni. Važno je samo da je provod dobar.

– Grupa od 16 đaka i pet profesora „Doner” gimnazije boravi prvi put u našoj zemlji, a smeštaj su im obezbedili naši učenici. Mi ćemo ih posetiti na proleće. Njihova škola je specifična. Kao i Prva gimnazija, oni >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << imaju prirodni i društveni smer, ali i odsek za muzičko obrazovanje. Ne bave se toliko klasičnom muzikom kao što je slučaj u muzičkim školama kod nas, već izučavaju džez, rok, rege… Zbog toga je naročito zadovoljstvo sa njima razmeniti iskustva – kaže Snežana Filipović, profesorka muzičkog u Prvoj beogradskoj gimnaziji.

B. P.

objavljeno: 18.11.2011.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.