Počinje raspust, đaci se vraćaju u klupe 9. januara

Izvor: Mondo, 28.Dec.2018, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje raspust, đaci se vraćaju u klupe 9. januara

Za đake osnovnih i srednjih škola u centralnoj Srbiji danas je poslednji rad dan pred prvi deo zimskog raspusta koji traje do 8. januara.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Učenici će ponovo u školske klupe sesti u sredu 9. januara.

Za osnovce je, prema školskom kalendaru, predviđeno da poslednji radni dan bude ponedeljak 31. januara, ali su škole nadoknadile taj dan jednom radnom subotom, te će đaci u ponedeljak odmarati.

Zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Nove godine neradni su 1. i 2. januar, a prvi deo zimskog raspusta po kalendaru zvanično počinje u četvrtak 3. januara.

Evo kakvo će vreme biti za Novu godinu

Spojeno sa vikendima učenici će imati predah od 11 dana.

Učenici u Vojvodini već su na raspustu. Zimski raspust za njih je počeo u ponedeljak, 24. decembra, a završava se u ponedeljak, 14. januara 2019. godine.

Drugi deo zimskog raspusta zimskog raspusta, počinje u petak 1. februara i traje do četvrtka 14. februara, a na njega se naslanja Dan državnosti, pa će se đaci u školske klupe vratiti 18. februara.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počinje mini raspust za đake: U klupe se vraćaju posle Božića, ali im ubrzo nakon toga sledi novi, duži predah od škole

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2018

Zbog Nove godine neradni su 1. i 2. januar, a prvi deo zimskog raspusta po kalendaru zvanično počinje u četvrtak 3. januara..Za đake osnovnih i srednjih škola u centralnoj Srbiji danas je poslednji rad dan pred prvi deo zimskog raspusta koji traje do 8. januara. Učenici će ponovo u školske...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Očekuju se gužve u saobraćaju uoči novogodišnjih praznika

Izvor: RTS, 28.Dec.2018

Za đake osnovnih i srednjih škola u centralnoj Srbiji počeo je prvi deo zimskog raspusta, a u klupe se vraćaju 9. januara. I za mnoge zaposlene je počeo mini-odmor, pa se mogu očekivati gužve na putevima i graničnim prelazima. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.