Đaci na prolećnom raspustu do 10. aprila

Izvor: Press, 02.Apr.2018, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đaci na prolećnom raspustu do 10. aprila

Đaci osnovnih i srednjih škola od danas su zvanično na prolećnom raspustu, a u školske klupe ponovo će sesti 10. aprila.
Foto:Blic.rs
Školskim kalendarom predviđeno je da prolećni raspust traje od 2. do 9. aprila, ali je poslednji radni dan za osnovce i srednjoškolce bio 30. mart, i kada se to spoji sa vikendom, đaci će imati pauzu od 10 dana.
Drugo polugodište za učenike osmog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << razreda završava se 31. maja, a za učenike ostalih razreda osnovne škole 14. juna.
Škola za maturante gimnazija završava se 24. maja, a za maturante trogodišnjih i četvorogodišnih škola završava se 31. maja.
Za učenike ostalih razreda gimnazije i srednjih stručnih škola, drugo polugodište se završava 21. juna.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.