Đaci koji ne budu propisno nosili masku biće kažnjeni

Izvor: B92, 20.Avg.2020, 16:42

Đaci koji ne budu propisno nosili masku biće kažnjeni

Poslovna škola u švajcarskom Cofingenu kažnjava đake koji ne nose zaštitne maske ili ih nose pogrešno

Pre nedelju dana počela je nova školska godina na toj poslovnoj školi, a kako se ne poštuje u potpunosti obaveza nošenja maski, direkcija se odlučila za kazne.

Rektor Rože Majer rekao je dnevniku "Argauer cajtung“ da pojedini đaci nisu nosili maske, a neki ih nisu nosili kako je propisano. Zbog toga je odlučeno da se uvedu sankcije - ko ne nosi propisno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << masku biće ukoren.

U slučaju drugog ukora učenik će tog dana biti suspendovan sa nastave, a nadležnoj obrazovnoj instituciji šalje se poruka.

"Neki se opiru maskama, neki je zaborave. Međutim ako postoji obaveza nošenja onda ona mora da se poštuje“, poručuje rektor Poslovne škole.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.