Đaci iz Valjeva pokradeni u vozu na putu do Slovenije

Izvor: S media, 26.Feb.2012, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đaci iz Valjeva pokradeni u vozu na putu do Slovenije

Troje djaka Tehničke škole iz Valjeva pokradeno je u vozu dok su putovali na školovanje u Velenje u Sloveniji.

Kako je potvrdjeno u toj školi, djaci su pokradeni noćas u vozu na relaciji Beograd - Ljubljana, kod Zagreba.

Iz čista mira gurnuo nepoznatu devojku pod voz (FOTO, VIDEO)

Sneg ruši kuće i krovove

Novi Sad: Devojke tipovale, momci pljačkali

U okviru saradnje dve tehničke škole na školovanje u Velenje iz >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Valjeva je putovalo 12 učenika, a dvojici mladića ukradeno je po 50 evra, jednom i laptop računar.

Njihovi pasoši pronadjeni su u toaletima voza.

Srednjoškolci iz Valjeva iz voža su izašli u Zidanom mostu, odakle su nastavili put do Celja, gde ih je čekao djački autobus Tehničkog školskog centra "Gorenje" iz Velenja.

Ovo je treća generacija djaka Tehničke škole iz Valjeva, koji se, prema sporazumu ministarstava prosvete Slovenije i Srbije, paralelno školuju u matičnoj i školi Velenju, a slovenačke diplome omogućavaju im studiranje u zemljama Evropske unije.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.