ĐURIĆ: Novi Sad će i dalje pružati podršku svim aktivnostima kojima se utiče na bezbednost saobraćaja (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 15:11

ĐURIĆ: Novi Sad će i dalje pružati podršku svim aktivnostima kojima se utiče na bezbednost saobraćaja (FOTO)

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je u društvu člana Gradskog veća za saobraćaj i puteve Aleksandra Bulajića razgovarao sa direktorom Agencije za bezbednost saobraćaja Brankom Stamatovićem.

Danas je na Trgu slobode organizovana kampanja Agencije za bezbednost saobraćaja u okviru koje su vozačima, putem simulatora vožnje, predočeni rizici kojima se izlažu kada voze brzinom većom od propisane.

A post shared by Милан Ђурић (@milandjuric_gradonacelnik)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Tim povodom, gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je u društvu člana Gradskog veća za saobraćaj i puteve Aleksandra Bulajića razgovarao sa direktorom Agencije za bezbednost saobraćaja Brankom Stamatovićem.

- Sagledali smo koje su mere realizovane u cilju unapređenja bezbednosti saobraćaja u proteklom periodu, i razmatrali buduće aktivnosti Agencije i Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima na teritoriji Grada Novog Sada. Novi Sad će kao lokalna samouprava i dalje pružati punu podršku planiranju i realizaciji svih aktivnosti kojima se utiče na efikasno delovanje u sistemu bezbednosti saobraćaja - napisao je gradonačelnik Đurić na svom Instagram profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Đurić: Bezbednost saobraćaja prioritet

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 10.Apr.2023

NOVI SAD – Danas je na Trgu slobode organizovana kampanja Agencije za bezbednost saobraćaja u okviru koje su vozačima, putem simulatora vožnje, predočeni rizici kojima se izlažu kada voze brzinom većom od propisane, napisao je gradonačelnik Milan Đurić na svom instagram profilu. Tim povodom,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.