ĐUBRAD NA KOJU STRANI TERORISTI RAČUNAJU Lukašenko objavio da je pritvoreno više od 30 saradnika stranih obaveštajnih službi

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023, 16:21

"ĐUBRAD NA KOJU STRANI TERORISTI RAČUNAJU" Lukašenko objavio da je pritvoreno više od 30 saradnika stranih obaveštajnih službi

Beloruski predsednik je naglasio da su obaveštajne službe imale mnogo posla u ovom slučaju.

Beloruske snage pritvorile su više od 30 saradnika stranih obaveštajnih službi, koje je predsednik te države, Aleksandar Lukašenko, "pravim gadovima".

- Nedavno smo uhvatili teroristu koji je tajno radio po naređenju Ukrajinske službe bezbednosti (SBU) i, ono što je najvažnije, ono što me najviše ljuti, zatvorili smo više od 30 kolaboratora. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << To su pravi gadovi koji žive među nama i sprovode terorističke aktivnosti na svom tlu - rekao je Lukašenko na sastanku sa direktorom ruske Strane obaveštajne službe (SVR) Sergejem Nariškinom, preneo je Tas.

Prema Lukašenku, ti ljudi su "đubrad na koju strani teroristi računaju".

- Međutim, uveravam vas da smo potpuno otvoreni za saradnju. Možete da vidite i osetite to. Takođe, zahvalni smo vam za informacije koje ste nam dali i što ste bili iskreni po određenim pitanjima. Verujem da ćemo produbiti saradnju - poručio je Lukašenko.

Nešto ranije šef beloruskog KBG rekao je da je pritvoren određen broj stranih agenata iz Poljske, Ukrajine i baltičkih zemalja zbog terorizma i špijunaže.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.