ĐORĐEVIĆ: Saradnjom sa Međunarodnom organizacijom rada unapredićemo položaj radnika!

Izvor: RTV Pink, 29.Jul.2019, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐORĐEVIĆ: Saradnjom sa Međunarodnom organizacijom rada unapredićemo položaj radnika!

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević ocenio je danas da je Međunarodna organizacija rada (MOR) jedna od najvažnijih agencija UN i da Srbija kroz saradnju s njom sigurno može da napreduje u oblasti rada, odnosno na unapređenju položaja radnika, radnog okruženja i prava poslodavaca.

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

Tribina o ekonomskim perspektivama Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2019

Ekonomska perspektiva Srbije je danas odlična s obzirom na sve predispozicije koje imamo i na ono što je urađeno od kako je SNS na čelu Aleksandrom na vlasti, ocenio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević...On je na tribini Centra za društvenu stabilnost...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.