ĐILASOVI POSLUŠNICI Dobrica Veselinović i Nova S NASTAVLJAJU DA LAŽU GRAĐANE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 20:31

ĐILASOVI POSLUŠNICI Dobrica Veselinović i Nova S NASTAVLJAJU DA LAŽU GRAĐANE!

Razobličena je još jedna laž Dobrice Veselinovića.

Nastavlja se besomučno laganje i obmanjivanje građana Novog Beograda od strane predstavnika liste Nasiljem protiv Srbije  i tajknunskog medija Nova S.

U novobeogradskom bloku 63 danas je održan protest u organizaciji predstavnika liste Nasiljem protiv Srbije, Dobrice Veselinovića.

Kao i obično, na skupu je bilo prisutno više šetača, roditelja sa decom i znatiželjnih prolaznika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nego onih koji su namenski došli kako bi podržali još jedan prevarantski skup koji je po nalogu svojih mentora  tajkuna Dragana Đilasa i Dragana Šolaka održao ovaj, više puta dokazani lažov.

Naime, današnji skup održan je protiv gradnje objekta na zelenoj površini i za to je optužena gradska vlast, iako je reč o privatnoj parceli, te iako nikakve veze ta parcela nema sa gradskom imovinom i zelenim površinama koje su u vlasništvu grada.

Novu laž, ko zna koju u nizu, Dobrice Veselinovića razobličio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić.

On je detaljno objasnio da ta parcela o kojoj Dobrica  priča nema veze sa gradskom imovinom i zelenim površinama koje su u vlasništvu grada.

- Kao što je to postalo uobičajeno, opozicija koristi svaku moguću priliku da laže i uzbunjuje građane i javnost. I danas su nastavili sa istom praksom navodeći da se menja urbanistički plan kako bi se zelene površine i druge javne namene pretvarale u parcele za investitore koje bi država prodavala nakon toga. To naravno nije tačno obzirom da se radi o parcelama koje su već u privatnom vlasništvu i koje su već planirane za izgradnju a i na kojima uglavnom već postoje objekti - rekao je Stojčić.

Izvor: Srbija Danas/24sedam

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.