ĐILASOVCI PLJUNULI NA SRPSKI PONOS: Dok nas Novak predstavlja u najboljem svetlu celom svetu, opoziciji je on samo običan nacionalista

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 13:56

ĐILASOVCI PLJUNULI NA SRPSKI PONOS: Dok nas Novak predstavlja u najboljem svetlu celom svetu, opoziciji je on samo običan nacionalista

Đilasovcima je zasmetala Novakova otvorena ljubav prema svojoj zemlji.

Pristalice Dragana Đilasa ovih dana na Tviteru udaraju ni manje ni više nego na Novaka Đokovića.

Zasmetala im je naime, Novakova otvorena ljubav prema svojoj zemlji i Kosovu i Metohiji kao delu Srbije, kao i pesma sa kojom su srpski teniseri izašli na teren u meču Dejvis kupa - "Veseli se srpski rode". 

Ljubomir Filipović, crnogorski politički analitičar, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poznat kao osvedočeni srbomrzac i po tome što redovno napada srpskog tenisera, ponovo je napao Novaka Đokovića navevši na svom Tviter (Iks) profilu:

- Drago mi je što sam skromno doprinio da se priča o Đokovićevom nacionalizmu aktuelizuje i kod globalne publike - kazao je.

Drago mi je što sam skromno doprinio da se priča o Đokovićevom nacionalizmu aktuelizuje i kod globalne publike. pic.twitter.com/lXrzpyw6UM

— Ljubomir Filipović (@ljubofil) November 24, 2023

Filipović se ovde nije zaustavio, već je, podelivši objavu Velibora Zejaka, člana Pokreta slobodnih građana, takođe poznatog po pljuvanju svega što je srpsko, u kojoj se govori o Đokovićevom "ekstremnom nacionalizmu", pružio podršku ovakvom stavu i iskoristio priliku da pozove svoje, kako kaže, "prijatelje u Srbiji" da glasaju za listu Dragana Đilasa.

- Zbog ovog mladog čovjeka i njegove neobične hrabrosti pozivam sve prijatelje u Srbiji da glasaju za PSG i doprinesu svrgavanju Vučićeve autoritarne vlasti. Vratili ste mi vjeru u Srbiju mladi gospodine! - napisao je Filipović.

Još jedan ispad ekstremnog nacionalizma od strane Reprezentacije Srbije u tenisu, koja je na turniru @DavisCup , izašla u pratnji nacionalističke pesme u kojoj se izmedju ostalog poziva na aneksiju Crne Gore.(1/2) https://t.co/lsyhqqdgOr

— Velibor Zejak (@ZejakVelibor) November 24, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.