ĐILASOVCI OPET UZ SVOG PRIJATELJA KURTIJA! Dok se Srbija grčevito bori oni PODRŽAVAJU kabadahiju iz Prištine u ukidanju DINARA

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 12:55

ĐILASOVCI OPET UZ SVOG PRIJATELJA KURTIJA! Dok se Srbija grčevito bori oni PODRŽAVAJU kabadahiju iz Prištine u ukidanju DINARA

Opet potvrđeno ovo "čelično prijateljstvo".

Koliko god se branili i pokušavali da prikriju neumoljive činjenice, istina uvek izađe na videlo i nedvosmisleno pokaže da su đilasovci najbolji i najverniji saveznici samozvanog premijera Aljbina Kurtija. 

Malo je stvari u kojima prištinskom kabadahiji opozicija (Lazović, Tepićeva i ostali) ne drži stranu i ne tercira u maniru najistrajnijih apologeta.

Tako naši vajni "protivnici režima" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uvek iznova pokazuju svoj anti-narodni karakter i potpunu otuđenost od onoga što prosečan stanovnik naše zemlje želi i oseća. 

Ovaj put je u tome iskoračio Zdravko Ponoš iliti kako ga mnogi zovu "NATO general Ponoš".

Naime, dok traje grčevita borba naše zemlje da sačuva deo monetarnog suvereniteta na Kosovu i Metohiji i da se suspenduje Odluka o ukidanju dinara, Ponoš u sred Beograda na Šolakovoj televiziji, podržava njeno sprovođenje.

Baš onako kako je u svom "vaktu" upropaštavao i srozavao Vojsku Srbije, sada to isto hoće da uradi sopstvenom narodu na Kosmetu, odbijajući da stane u front za očuvanje njegovih prava i svrstavajući se kao i uvek na stranu naših neprijatelja.

Umesto da jasno i nedvosmisleno osudi prištinski režim za smišljeno proizvođenje haosa, on na pitanje novinarke o ukidanju dinara odgovara sledeće:

- Nije tema to da oni ne mogu da pošalju novac u nekom drugom obliku, u evrima. Šta bi to bilo problem da pošalju zaposlenima tamo i da se reši problem što zaposleni u nekom službama ne mogu 3 meseca da prime platu? Nije problem poslati penzije u evrima, pa šta je tu problem, pa kako su finansirali izgradnju nekih verskih objekata, sigurno nisu slali dinare u Moskvu. 

ZA ZDRAVKA PONOŠA NIJE PROBLEM ŠTO JE KURTI UKINUO DINAR: PA ŠTA, ŠALJITE IM EVRE!

N1: "Beograd očigledno ne uspeva da reši problem dinara na Kosovu..."

Zdravko Ponoš: "Nije tema to da oni ne mogu da pošalju novac u nekom drugom obliku, u evrima. Šta bi to bilo problem da… pic.twitter.com/3rdjFFNQh2

— Detektor laži (@LaziDetektor) March 8, 2024

Izgleda da Ponoš zaboravlja da Moskva po međunarodnom pravu pripada drugoj državi - Ruskoj Federaciji, a da je Kosmet neodvojivi deo Srbije i da se na njemu imaju vršiti isplate u dinarima, što osim hleba, ljudima donosi osećaj da država i dalje stoji za njih i pored neviđenih pritisaka i ucena koje neprestano trpi.

Ali, u moru drugih anti-srpskih stavova Đilasove opozicije, ovaj nas i ne čudi naročito. Navikli smo da ovi samozvanci u politici dajući ovako skandalozne izjave podrivaju poziciju Srbije i kao i u svakom drugom slučaju pomažu Aljbinu Kurtiju da provede svoje naume.

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.