ĐILASOVCI OPET U BUNILU: Traže da Vučić ne vodi kampanju, a oni NE PRESTAJU da pričaju o njemu! OVO ih je potpuno raskrinkalo

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 15:44

ĐILASOVCI OPET U BUNILU: Traže da Vučić ne vodi kampanju, a oni NE PRESTAJU da pričaju o njemu! OVO ih je potpuno raskrinkalo

Ni sami ne znaju šta hoće.

Ako nekoga ne možeš da pobediš onda je logično da radiš sve u izbacivanju istog iz učestvovanja u trci. Time se vodi i Đilasova opozicija, kojoj je nakon bezbrojnih poraza, postalo jasno da Aleksandra Vučića nikada i nigde neće pobediti. 

Otud i njihove beskrajne žalopojke "evropskim prijateljima" o tome kako treba suzbiti takozvanu funkcionersku kampanju. Nije im to padalo na pamet kada su njihovi lideri Tadić, Đilas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ostali bili funkcioneri. Tada je bilo sasvim logično da oni učestvuju u promociji, ali Vučić, po njima ne može.

ODIHR je takođe, pod pritiskom đilasovaca (samozvani političar Lazović, Marinika Tepić i drugi), uneo u svoj izveštaj stavku o dominiranju predsednika Vučića izborima. 

Međutim, međunarodni centri ne shvataju, ono što im je premijerka Brnabić danas potpuno jasno saopštila. To je da opozicija zapravo kumuje Vučićevom učešću u izbornom procesu. Jer neskrivena mržnja i opsesija koju pokazuju prema predsedniku države naprosto je za njih bila tema broj jedan i na ovim i na svim prethodnim izborima.

Ne treba nas čuditi što je tako, jer opozicija pokazuje da već više od decenije ne može da napravi smislen politički program koji će biti značajniji i dugotrajniji od dosadnih i ispraznih mantri o tobožnjoj ugroženosti prava njihovih lidera.

To je potpuno raskrinkala i premijerka Ana Brnabić navodeći:

- Ali ja tvrdnju da je kampanjom dominirao Aleksandar Vučić zaista ne bih uzela kao nešto što se pripisuje nama. Opozicija je želela takvu kampanju. Ta kampanja je bila festival mržnje prema Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici.

- Oni samo nek nastave. Da budem sasvim iskrena, mi nemamo problem s takvom kampanjom. Mi se ponosimo Aleksandrom Vučićem. Nikakav problem nemamo. Ako nastave u budućnosti takve kampanje, uvek će dobijati sve manje glasova - dodala je Brnabić.

Zaista kada pogledamo ko su perjanice današnje opozicije, uopšte nas ne čudi što su navalili svim snagama da izbace Vučića iz trke. Jasno je da taj stepen državničkog znanja i poverenja naroda niko od đilasovaca, ni izbliza, ne može da ostvari.

Ko bi drugi dominirao kampanjom nego onaj čije su politike ostvarile izuzetne uspehe na različitim poljima. Bilo bi bezmalo neverovatno da neko od đilasovaca (npr. samozvani političar - nesvršeni student Radomir Lazović) bude glavna tema na izborima. Ili pak Pavle Grbović?! Možete li to zamisliti?!

Ovako je sasvim logično da se figura jednog lidera sa visokim demokratskim legitimitetom kakav je Aleksandar Vučić, koji u međunarodnoj areni ima ozbiljno poštovanje najvećih lidera, nametne kao dominantna tema opoziciji.

Neko će, sa druge strane, reći da bi izborima trebale da dominiraju konkretne politike i teme od interesa za običnog građanina Srbije. Suština jeste upravo u tome što je takav pristup forsiran od strane vlasti. To pokazuje i prezentacija rezultata na sajtu "Srbija ne sme da stane", gde je svaki čovek tačno mogao da se upozna sa onim što je urađeno u proteklom periodu i što se planira raditi za bolju budućnost svih naših građana.

Međutim, odgovori na takvu kampanju vlasti bili su samo mržnja i brutalni napadi na ličnost i porodicu Aleksandra Vučića. To je njega plasiralo u središte svih rasprava.

I ovde se kao i u nizu drugih slučajeva pokazuje da đilasovci ni sami ne znaju šta žele. Kao što jedan dan traže izbore, pa sledeći, kada im ta želja bude ispunjena, govore da to nisu tražili. Tako i sada traže da Vučić istupi iz kampanje, pa u istom dahu pričaju o njemu kad god imaju priliku, što za domaću što za međunarodnu javnost.

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.