ĐILAS SE PONOVO SMEJE NARODU U FACU! Neverovatna izjava - milioner koji nema novac za kampanju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2021, 18:28

ĐILAS SE PONOVO SMEJE NARODU U FACU! Neverovatna izjava - milioner koji nema novac za kampanju (VIDEO)

Skandalozna izjava lidera Stranke slobode i pravde

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izrekao je danas još jednu laž u nizu, rekavši da nema pare za reklamiranje svoje kampanje, očigledno smatrajući kako je narod zaboravio da je ustvari MILIONER!

SMEJE SE NARODU U FACU!

Đilas koju je postao MULTIMILIONER u vreme dok je gazdovao Srbijom, žario i palio medijskom scenom, sekundama...kaže da nemaju para za TV spotove za kampanju! Taj isti čovek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poseduje više televizija, novina, portala...NEMA PARA ZA SPOT I MOLI ZA DONACIJE! pic.twitter.com/V5ArKUlDva

— Detektor laži (@LaziDetektor) November 26, 2021

- Moram da vam kažem da ovo neće biti klasična kampanja na koju ste navikli, sa reklamama i TV spotovima jer mi SREDSTVA ZA TO NEMAMO - hladnokrvno je rekao Đilas i ostavio naciju u šoku svojim licemerstvom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.