ĐILAS NASTAVLJA SA ANTISRPSKOM POLITIKOM TADIĆA! Nosio crni flor zbog napada na Sarajevo, a BESRAMNO ćuti o srpskim žrtvama u OLUJI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020, 18:55

ĐILAS NASTAVLJA SA ANTISRPSKOM POLITIKOM TADIĆA! Nosio crni flor zbog napada na Sarajevo, a BESRAMNO ćuti o srpskim žrtvama u OLUJI!

Republika Srbija je godinama vodila politiku opšteg izvinjavanja.

Saginjali smo glavu i priznavali da smo krivi za sve, samo da bismo bili "prihvaćeni" u "demokratskim" krugovima. Glavni vođa ulizica bio je Boris Tadić.

Dok je u ime svih srpskih građana priznavao krivicu čak i za lažne zločine iscenirane od strane lažnih demokratija, srpske žrtve se nisu računale, kao da nisu ni postojale. Bilo je sramota reći da je srpski narod stradao ili bio žrtva zločinačkih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << akcija.

Naši generali sa najvećim iskustvom su redom završavali na optuženičkim klupama, sve uz podršku režima iz Beograda, ili su bili penzionisani. Izgledalo je kao da država namerno ne želi da u sastavu svoje vojske ima iskusne ljude koji bi svoje znanje sa terena preneli mlađim oficirima i vojnicima.

Više generala je priznalo da, sve do dolaska Aleksandra Vučića na vlast, nisu smeli da pomenu svoja zalaganja i iskustva u ratu. Njihova reč je bila zabranjena.

Kontinuitet Tadićevog izvinjavanja nastavio je Dragan Đilas.

Poslednji u nizu incidenata jeste skandalozni intervju koji je Dragan Đilas dao hrvatskim medijima. On je rekao da je nosio crni flor zbog srpskih napada na Sarajevo. Očigledno je da je ovom izjavom imao nameru da se dodvorava Hrvatima I Muslimanima.

Dok Đilas, Tadić i kompanija pate za hrvatskim i muslimanskim žrtvama u prošlom ratu, interesantan je njihov potpun nedostatak empatije prema srpskim žrtvama.

Dok se ovih dana svi sa tugom sećamo zločinačke akcije "Oluja" odobrene od strane zapadnih "demokratija" koje su ovu iz sve snage, čak i vojno, podržale etničko čišćenje Srba iz Republike Srpske Krajine, niko se od pomenute ekipe nije setio da javno prokomentariše egzodus svog naroda.

Gde je Đilasu danas crni flor dok se obeležava stradanje našeg naroda u "Oluji"? Da li je nekada te iste Hrvate upitao kada će odgovarati za sprske žrtve?

Izgleda da njemu  više od 250.000 izbeglih, skoro 2.000 ubijenih i isto toliko  nestalih nije dovoljno da ih makar pomene. Šta to govori o njemu? Da nipodaštava sopstveni narod, da mu je nebitan.

Kako neko ko želi da bude na čelu Republike Srbije, da predstavlja srpski narod, može toliko da ga ponižava? Negiranje postojanja žrtava je velika uvreda za iste.

Koliko god se on trudio da se narodu predstavi kao veliki demokrata i "evropejac" mora da shvati da građani Srbije nisu glupi i slepi. Davno su ga prozreli i shvatili koliko su  mu nebitni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.