Dižu avione i helikoptere: Kritično u Rusiji

Izvor: B92, 07.Maj.2023, 08:45

Dižu avione i helikoptere: Kritično u Rusiji

"Situacija u vezi sa požarima u Sverdlovskoj oblasti u Rusiji procenjena je kao kritična i region je zatražio federalnu pomoc u borbi sa vatrenom stihijom".

To je rekao načelnik regiona Evgenij Kuivašev.

Kuivašev je napisao na Telegramu da su situaciju dodatno pogoršale vremenske prilike - suva zima i tinjanje tresetišta, praceno izuzetno toplim sušnim prolecem i jakim vetrom, prenosi TAŠ.

Avioni i helikopteri će od jutros učestvovati u gašenju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << požara u regionu, naveo je Kuivašev.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kritična situacija sa požarima u ruskoj Sverdlovskoj oblasti

Izvor: Blic, 07.Maj.2023

Situacija u vezi sa požarima u Sverdlovskoj oblasti u Rusiji procenjena je kao kritična i region je zatražio federalnu pomoć u borbi sa vatrenom stihijom, rekao je načelnik regiona Evgenij Kuivašev.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.