Divna Vasić sa suprugom kupuje po Beču

Izvor: Blic, 11.Jan.2013, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divna Vasić sa suprugom kupuje po Beču

Voditeljka Divna Vasić i njen suprug Bojan, proveli su odmor nakon praznika u glavnog gradu Austrije.

Voditeljka Televizije "Pink" Divna Vasić i njen suprug i kompozitor Bojan Vasić, nedavno su se vratili sa romantičnog vikenda u Beču gde su po njihovim rečima skupljali energiju za nove projekte.

Lepa voditeljka i nekadašnji klavijaturista i kompozitor Cece Ražnatović i Hari Mata Harija dane nakon novogodišnjih praznika iskoristili su za kupovinu po Austriji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- Proveli smo tri fantastična dana u Beču i u potpunosti uživali u prazničnoj atmosferi koja tamo vlada. Trudili smo se da što više toga obiđemo, a najlepši utisak na nas je ostavila Opera. Naravno, ja nisam odolela ni šopingu, koji je u Beču pravo uživanje - rekla je Divna, dok je njen suprug okupiran obavezama u studiju.

Povezane vesti: Olivera Kovačević: Tata me je zvao sine i šišao na kratko Nikolina Pišek u kalendaru Auto Bilda Jubilarna izložba o Rihardu Vagneru Ko je Vidoje Ristović, verenik Nikoline Pišek: Tatin sin Olivera Kovačević: Nisam ni primetila da sam crnka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.