Dithart pobedio u Bišofshofenu i osvojio Četiri skakaonice

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jan.2014, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dithart pobedio u Bišofshofenu i osvojio Četiri skakaonice

Austrijski takmičar Tomas Dithart je pobedio danas u Bišofshofenu, na četvrtoj etapi i u ukupnom plasmanu na novogodišnjoj turneji Četiri skakaonice.

 Tomas Morgenštern, Tomas Dithart i Simon Aman

 

Dithart je najbolji skok imao u prvoj seriji u kojoj je skočio 140 metara i zabeležio 146,9 poena, a ukupno je osvojio 296,5 bodova.

 

Slovenac Peter Prevc je osvojio drugo mesto sa 294,8 poena, a Austrijanac Tomas Morgenštern je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bio treći sa 293,6 bodova.

 

Četvrtu poziciju je zauzeo Švajcarac Simon Aman sa 285,7 poena, Japanac Kasai Noriaki je bio peti sa 281, a Norvežanin Anders Bardal je završio šesti sa 278,4 poena.

 

Anders Fanemel iz Norveške je sedmi, Poljak Kamil Stoh osmi, Nemac Andreas Velinger deveti, a njegov sunarodnik Severin Frojnd deseti.

 

Dithart je u ukupnom plasmanu turneje Četiri skakaonice slavio sa 1.012,6 bodova, drugi je Morgenštern sa 994,3, a treći Aman sa 992,4 boda.

 

U Svetskom kupu vodi Stoh sa 558 bodova, Aman je drugi sa 534, a Austrijanac Gregor Šlirencauer treći sa 476 poena.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Dithart pobedio u Bišofshofenu i osvojio Četiri skakaonice

Izvor: Dzungla.org, 06.Jan.2014

Austrijski takmičar Tomas Dithart je pobedio danas u Bišofshofenu, na četvrtoj etapi i u ukupnom plasmanu na novogodišnjoj turneji Četiri skakaonice. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.