Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2020, 09:29

Diskriminatorska mjera u Crnoj Gori: Avionima mogu bogati i ne idu u izolaciju

PODGORICA - Još jedna od mjera Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti (NKT), koja se može smatrati diskriminatorskom, što nadležni i priznaju, nedavna je odluka da se dozvoli dolazak malih aviona i helikoptera, do 10 sjedišta, u Crnu Goru, pišu podgoričke Vijesti.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

"Pozitivna diskriminacija" u Crnoj Gori: Za bogate sa malim avionima izolacija ne važi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2020

Još jedna od mera Nacionalnog koordinacionog tela za zarazne bolesti (NKT), koja se može smatrati diskriminatorskom, što nadležni i priznaju, nedavna je odluka da se dozvoli dolazak malih aviona i helikoptera, do 10 sedišta, u Crnu Goru, pišu podgoričke Vijesti...Tim letelicama mogu da dođu samo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.