Disciplinski postupak protiv žandarma, prijavljen za nasilje u Hitnoj službi

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jan.2020, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Disciplinski postupak protiv žandarma, prijavljen za nasilje u Hitnoj službi

U toku je pokretanje disciplinskog postupka protiv 37-godišnjeg pripadnika Žandarmerije u Кraljevu zbog teške povrede službene dužnosti, koji će do okončanja postupka biti udaljen iz službe, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Protiv njega je podneta prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira jer je, u trenutku dok je bio van dužnosti, u prostorijama Hitne službe Doma zdravlja u Кraljevu vređao i upućivao pretnje medicinskom osoblju, a potom i fizički nasrnuo na njih.

O događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo koje se izjasnilo da nema elemenata krivičnog dela, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

MUP: Disciplinski postupak protiv žandarma, prijavljen za nasilje u Hitnoj službi

Izvor: Danas, 23.Jan.2020

U toku je pokretanje disciplinskog postupka protiv tridesetsedmogodišnjeg pripadnika Odreda Žandarmerije u Кraljevu zbog teške povrede službene dužnosti, koji će do okončanja postupka biti udaljen iz službe, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.