Direktorka bolnice u Batajnici: Vidi se svetlo na kraju tunela

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2021, 10:18

Direktorka bolnice u Batajnici: Vidi se svetlo na kraju tunela

Direktorka kovid bolnice u Batajnici Tatjana Adžić Vukičević izjavila je danas da su u toj bolnici trenutno hospitalizovana 302 pacijenta, od kojih je oko 99 odsto nevakcinisano.

Tatjana Adžić Vukičević je, gostujući u Dnevniku RTS-a, rekla da se u poslednje dve-tri nedelje vidi trend smanjenja broja pacijenata i da se vidi svetlo na kraju tunela.

Podsetila je da je krajem marta u bolnici u Batajnici bilo više od 900 bolesnika.

"Ne nazire se, već >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se vidi svetlo na kraju tunela, imamo 302 bolesnika obolela od kovida, u intenzivnoj 35, a 26 je intubirano", navela je direktorka.

Adžić Vukičević je rekla da je u poslednjih šest-sedam dana povećan priliv mlađih pacijenata, od 40 od 50 godina, što se može objasniti slabijim odzivom za imunizaciju.

Prema njenim rečima, bolesnici koji se trenutno leče u Batajnici uglavnom nisu vakcinisani.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kovid bolnica u Batajnici: "Vidi se svetlo na kraju tunela"

Izvor: B92, 21.Maj.2021

Direktorka kovid bolnice u Batajnici Tatjana Adžić Vukičević izjavila je danas da su u toj bolnici trenutno hospitalizovana 302 pacijenta, od kojih je oko 99 odsto nevakcinisano...Tatjana Adžić Vukičević je, gostujući u Dnevniku RTS-a, rekla da se u poslednje dve-tri nedelje vidi trend smanjenja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.