Direktori javnih gradskih preduzeća u septembru

Izvor: Blic, 22.Jul.2014, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktori javnih gradskih preduzeća u septembru

Direktori gradskih javnih preduzeća trebalo bi da budu izabrani na sednici Skupštine grada u septembru, a do tad će nadležna komisija obaviti razgovore sa više od 230 kandidata za te funkcije, izjavili su danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali i predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević.

Mali je novinarima u Skupštini grada rekao da je konkurs za sve direktore gradskih preduzeća završen i da komisija trenutno analizira prijave kandidata.

- Vrlo brzo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << očekujemo da će komisija uraditi svoj deo posla kako bi predložila kandidate za direktore javnih preduzeća za naredne četiri godine - rekao je Mali.

Nikodijević je rekao da će komisija tokom avgusta razmatrati prijave kandidata i obaviti razgovor sa njima.

Kako je dodao, komisija će bodovati i oceniti sve kandidate, a nakon toga će Skupština grada, verovatno u septembru, izabrati direktore gradskih javnih preduzeća.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Direktori javnih gradskih preduzeća u septembru

Izvor: Studio B, 22.Jul.2014

Direktori gradskih javnih preduzeća trebalo bi da budu izabrani na sednici Skupštine grada u septembru, izjavili su danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali i predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević...Mali je novinarima u Skupštini grada rekao da je konkurs za sve direktore gradskih preduzeća...

Nastavak na Studio B...

Grad vraća Zoo-vrt pod svoju kapu

Izvor: B92, 22.Jul.2014

Beograd -- Skupština Beograda donela je odluku o vraćanju osnivačkih prava Grada Beograda u javnom preduzeću Zoološki vrt, u Jezeru Ada i u Gradskom zavodu za veštačenje...Povodom mogućeg smenjivanja direktora Zoološkog vrta Vuka Bojovića, gradonačelnik Beograda Siniša Mali je kazao da je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.