Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2023, 12:06

Direktor bolnice u Smederevu: Dvoje povređenih dobro, uskoro možda izlaze

Vršilac dužnosti direktora smederevske Opšte bolnice Sveti Luka dr Nenad Đorđević izjavio je danas da su dva pacijenta povređena u masovnoj pucnjavi u Malom Orašju u noći između četvrtka i petka u dobrom stanju i da bi uskoro mogli da budu pušteni na kućno lečenje.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Direktor smederevske bolnice: Dvoje povređenih u Malom Orašju dobro, uskoro bi mogli na kućno lečenje

Izvor: Danas, 10.Maj.2023

Vršilac dužnosti direktora smederevske bolnice Nenad Đorđević izjavio je danas da su dvojica pacijenata povređena u masovnoj pucnjavi u Malom Orašju u dobrom stanju.

Nastavak na Danas...

USKORO IZLAZE? Direktor smederevske bolnice ima DOBRE vesti - sve o stanju povređenih u Malom Orašju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023

Dr Nenad Đorđević se oglasio o zdravstvenom stanju dvoje povređenih u masovnoj pucnjavi kod Mladenovca...Vršilac dužnosti direktora smederevske Opšte bolnice “Sveti Luka“ dr Nenad Đorđević izjavio je danas da su dva pacijenta povređena u masovnoj pucnjavi u Malom Orašju u noći između...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.