Direktor Pošte Srbije sa ministarkom državne uprave o uvodjenju šaltera u opštine

Izvor: Beta, 25.Okt.2021, 17:28

Direktor Pošte Srbije sa ministarkom državne uprave o uvodjenju šaltera u opštine

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave u Vladi Srbije Marija Obradović razgovarala je danas sa v.d. direktorom JP "Pošta Srbije" Zoranom Djordjevićem o uvodjenu poštanskog šaltera u gradske i opštinske uprave kako bi gradjani mogli da na jednom mestu koriste poštanske usluge, saopštilo je danas njeno Ministarstvo.Na sastanku je konstatovano da je potrebno dodatno stručno usavršavanje i edukacija radnika "Pošte Srbije", posebno onih koji rade na specijalizovanim šalterima eGradjanin."Na taj način bi službenici bili podrška gradjanima da lakše preuzmu Digitalni zeleni sertifikat, ali i koriste sve eUsluge koje država omogućava", navodi se u saopštenju.Sastanku je prisustvovao i direktor Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu Mihailo Jovanović i državni sekretar Ministarstva Maja Mačužić Puzić.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarka: Testiranje na koronu ispred noćnih klubova nije dozvoljeno i kažnjava se

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Okt.2021, 09:27

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović izjavila je danas da testiranje na koronavirus ispred noćnih klubova nije dozvoljeno i da se kažnjava.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.