Direktor Milana: Manćini bi mogao da bude problem

Izvor: Mondo, 17.Nov.2014, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor Milana: Manćini bi mogao da bude problem

Adrijano Galijani nije srećan što je Inter promenio trenera baš uoči gradskog derbija.

Foto: (AP) Ovih dana dobro je zvati se Roberto Manćini.

Dueli Intera i Milana nekada su odlučivali o šampionu italijanskog prvenstva, a ove sezone će, kao i prethodne, predstavljati samo stvar prestiža i značiće u trci za izlazak na međunarodnu scenu, odnosno u Ligu Evrope.

Milan je trenutno sedmi na tabeli Serije A sa 17, a Inter deveti sa 16 bodova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Po igrama u dosadašnjem toku sezone teško da će se njihov plasman uskoro bitno poboljšati, ali direktor Milana Adrijano Galijani nada se da neće proći još dugo kada će "Derby della Madonnina" ponovo imati veliki značaj.

"Voleo bih da derbi Milana ponovo odlučuje u tituli i nadam se da će uskoro tako i biti".

Izvršni direktor "rosonera" uoči nedeljnog duela velikih rivala istakao je da mu i nije baš drago zbog povratka Roberta Manćinija na klupu Intera.

"Promena trenera u Interu mogla bi da zakomplikuje situaciju i napravi nam problem. Statistički gledano, promena trenera pozitivno utiče na rezultate i uvek traje barem tri, četiri utakmice... Sve to, naravno, ne umanjuje kvalitete Roberta Manćinija", izjavio je Galijani.

U razgovoru za "Gazetu delo sport", direktor Milana upitan je i da li se Filipo Inzagi nalazi u sličnoj situaciji kao što je bio njegov smenjeni kolega iz Intera, Valter Macari.

"Kod nas je drugačija situacija. Navijači vole Inzagija i ne verujem da će imati probleme", nada se Galijani.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.