Direktor Kulturnog centra upao na Skupštinu – Nasrtao, psovao i vrijeđao odbornike opozicije! (Video)

Izvor: SandzakPress.net, 25.Feb.2021, 00:02

Direktor Kulturnog centra upao na Skupštinu – Nasrtao, psovao i vrijeđao odbornike opozicije! (Video)

Direktor Kulturnog centra u Novom Pazaru Husein Memić upao je večeras na skupštinsko zasijedanje i tom prilikom nasrtao, pozivao na fizički obračun, psovao i vrijeđao odbornike opozicije.  Memić je vrijeđao i odbornike svoje SDP nazvavši ih fukarama jer kako kaže cijeli dan trpe kritike opozicije. Memić je sličan incident izazvao i 2018. godine također prilikom zasijedanja lokalnog parlamenta u Novom Pazaru. Cijelu situaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << zabilježile su kamere. Zbog upada Memića i batinaša SDP-a Skupština je prekinuta. Pogledajte snimak. Pogledajte kako su funkcioneri SDP nasilno prekinuli skupštinu grada Novog Pazara (Video) The post Direktor Kulturnog centra upao na Skupštinu – Nasrtao, psovao i vrijeđao odbornike opozicije! (Video) appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

SPP: Prihvatamo izvinjenje, ali društvena odgovornost mora da postoji

Izvor: SandzakPress.net, 25.Feb.2021

Direktor Kulturnog centra u Novom Pazaru Husein Memić izvinio se danas odbornicima u gradskoj Skupštini za svoje neprimjereno ponašanje. On je kazao da se kaje zbog slike koja je otišla u javnost.  Podsjećamo da je Memić u srijedu 24.02.2021. godine na Skupštini grada Novog Pazara izazvao incident...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.